پنجم آذرماه سالروز صدور فرمان امام راحل (ره) مبنی بر تشکیل «بسیج»، گرامی باد.

هفته بسیج، بزرگ داشت جان فشانی‌هایی است که برای سربلندی این سرزمین صورت گرفته است. گمان غلطی است اگر بسیج را حاصل جنگ تحمیلی یا انقلاب اسلامی بدانیم. بسیج، فهم درست اتحاد، اراده و اخلاص مسلمانان است که با ظهور اسلام تولد یافته و در ملت‌های مسلمان رشد کرده است. هوشمندی حضرت امام خمینی رحمه […]

هفته بسیج، بزرگ داشت جان فشانی‌هایی است که برای سربلندی این سرزمین صورت گرفته است. گمان غلطی است اگر بسیج را حاصل جنگ تحمیلی یا انقلاب اسلامی بدانیم.
بسیج، فهم درست اتحاد، اراده و اخلاص مسلمانان است که با ظهور اسلام تولد یافته و در ملت‌های مسلمان رشد کرده است. هوشمندی حضرت امام خمینی رحمه الله و عدالت خواهی میلیون‌ها انسان با ایمان، تنها، تبلور دوباره بسیج در عصر حاضر بود.

آغاز بکار سازمان بسیج
سازمان بسیج یکی از نیروهای پنجگانه سپاه پاسداران به شمار می‌رود که گردآوری، مدیریت و سازماندهی نیروهای داوطلب مردمی را در راستای اهداف سازمانی، بر عهده دارد.
این نیرو که با نام‌های سازمان بسیج مستضعفین یا نیروی مقاومت بسیج هم شناخته می‌شود در ۵ آذر ۱۳۵۸ به فرمان روح الله خمینی تشکیل شد و پس از تصویب مجلس شورای اسلامی در دی ۱۳۵۹ قانوناً رسمیت پیدا کرد و به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تعلق گرفت.

تشیکل‌های سازمان بسیج مستضعفین
بسیج دانش آموزی، بسیج دانشجویی، بسیج جامعه پزشکی، بسیج جامعه مهندسین، بسیج اساتید، بسیج خواهران، بسیج ادارات

بسیج در نگاه امام و رهبری
بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پر ثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین حدیث عشق می‌دهد. بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سرداده اند.
بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت یافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بی نشانی گرفته اند. بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را که همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضاء نموده اند.
من همواره به خلوص و صفای بسیجیان غبطه می‌خورم و از خدامی خواهم تا با بسیجیانم محشور گرداند، چرا که در این دنیا افتخارم این است که خود بسیجی ام…

امر به معروف و نهی از منکر در نگاه بسیج
هر حکمی از احکام اسلامی، اهمیتی دارد که بی توجهی به آن، اجرای احکام دیگر را نیز با مشکل روبه رو می‌سازد. در این میان، بی توجهی به احکامی که جنبه اجتماعی دارند، بیش از احکام دیگر، نابسامانی پدید می‌آورد.
اسلام، روش جلوگیری از نابسامانی‌های اجتماعی را امر به معروف و نهی از منکر می‌داند. قرآن کریم و احادیث معصومان به صراحت بر این فریضه الهی تأکید می‌کنند و فراموشی آن را آفتی می‌دانند که سلامت دین و دنیا را به خطر می‌اندازد و جامعه را به فساد می‌کشاند.
یکی از وظایف مهم و دقیق بسیج، امر به معروف و نهی از منکر است. بسیج به عنوان نیرویی مردمی، وظیفه دارد با هرگونه فساد و انحراف اجتماعی برخورد کند.
انجام چنین وظیفه حساسی، نیازمند تربیت نیروهای با تجربه و کار آزموده است که شیوه‌های برخورد درست با متخلفان را بشناسند و با شرایط و موقعیت‌های امر به معروف و نهی از منکر نیز آشنا باشند. امروزه، پایگاه‌های بسیج در سراسر کشور، برنامه منظم و گسترده‌ای را برای آموزش چنین افرادی پیش رو دارند.

مطالب مشابه

ستاد معاینه فنی، سرگرد امیری رئیس پلیس راهور، رضایی رئیس اداره محیط زیست و قائم‌ مقامی مسئول معاینه فنی از مرکز معاینه فنی خودرو های سبک شهرداری بازدید کردند و در رابطه با رعایت تمام مراحل معاینه فنی، آینه، چراغ‌های خطر و شیشه‌های شکسته تذکر دادند.  

۷ آذر ۱۴۰۲

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از انتخاب نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد استان خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، رسول تاجمیر ریاحی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان گفت: باتوجه به نقش تأثیرگذار تشکل‌ها در مقاطع مختلف، رشد روزافزون و مشارکت این قشر […]

۷ آذر ۱۴۰۲

به مناسبت هفته بسیج عطر افشانی و غبار روبی گلزار شهدا شهر ونک و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا ،توسط مردم و مسئولین شهر و شهرستان برگزار شد.  

۷ آذر ۱۴۰۲

همایش رژه موتوری گردان امام علی علیه السلام سمیرم و حوزه مقاومت بسیج امام رضا علیه السلام به مناسبت پنجم آذر ماه سالروز تاسیس بسیج مستضعفین به فرمان امام خمینی(ره) با همکاری فرماندهی فراجا شهرستان سمیرم برگزار شد.

۷ آذر ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + سیزده =